PGA Teaching Professional

Kari Bakker
Puh. 0400227246 tai sähköposti: karibakkergolf@gmail.com

Kari on ollut PGA:n jäsen vuodesta 1994. Valmennusura alkoi Sea Golf Rönnäsistä, josta hänet pyydettiin Kymen Golfiin. Hän oli poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana vuosina 1996-1999, jona aikana nuorten maajoukkue saavutti EM-pronssia Uppsalassa. Espoon Golfseurassa hän oli vuosina 1997-2001. Espanjan pelimatkoja oli pääosin Costa del Solilla ja Alicanten suunnalla vuoteen 2008 asti. Kari valmensi talvisin Espanjan Aurinkorannikolla useita vuosia, josta hän siirtyi valmentamaan Hollantiin Lochemse Golf Club:iin (2008-2011). Gumböle Golfissa Kari on ollut vuodesta 2018. Gumböle Golf ja Espoon Golfseura on vuodesta 2021 alkaen Espoo Golf. Kari on saanut innostavalla valmennuksella seuroihin paljon uusia jäseniä ja nostanut eritasoisten pelaajien taitotasoa.
Trackman tutkalaitetta Kari on käyttänyt vuodesta 2011 alkaen ja hän on suorittanut Trackman Master -tutkinnon, jonka avulla hän on päässyt nopeammin valmennettavien kanssa parempiin tuloksiin.

Erityisosaaminen:

  • Eritasoisten ja eri-ikäisten pelaajien valmennus laajan valmennuskokemuksen ansiosta.
  • Trackman-tutkalaitteen hyödyntäminen valmennuksessa ja mailojen fittauksessa.
  • Pelaajan yksilöllisten vahvuuksien hyödyntäminen eri lyöntitekniikoissa ja myös kentällä pelissä.
  • Löytää pelaajalle tavan lyödä palloa kehon rajoituksista huolimatta.
  • Saada pelaaja onnistumaan nopeasti halutunlaisessa lyönnissä.
  • Luoda positiivinen, innostava ja luottavainen valmennushetki.

Karilta saa valmennusta Espoo Golfakatemian Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran -kentillä sekä TPGA Golfhallissa Kaarinassa. Talvella valmennusta saa Inside Golfissa (Masala) ja Gumböle Golfin tiloissa sekä TPGA Golfhallissa.

PGA Playing Professional

Teemu Bakker
email: teemubakker@gmail.com