Haluatko pelata talvellakin aidon tuntuisissa olosuhteissa?

Golfhalli TPGA ja Trackman-simulaattori avataan 31. lokakuuta Kaarinaan (Turun keskustasta autolla 10 min). Simulaattorin lisäksi golfhallissa on 2 lyöntipaikkaa ja puttigriini. Simulaattorin paikalla mahtuu harjoittelemaan 2 pelaajaa samaan aikaan. Tila on 7 m. korkea, viihtyisä, lämmin ja avara. Golfhallissa on myös Pro Shop ja mailojen custom fit -palvelu. Seurat tai ryhmät voivat varata hallin kokonaan myös omaan käyttöön (max. 8 hlöä). Osoite: Piispanristintie 20, 1b, Kaarina

Trackman 4-lyöntitutka on markkinoiden tarkin ja paras laitteen kaksoistutkan ja sen ominaisuuksien ansiosta. Voit harjoitella monipuolisella rangella useammalle griinille tai draiverilla pelinomaisiin kohteisiin. Lyöntitutka analysoi tarkasti puttaamisen, jonka ansiosta saat parannettua puttia myös talvella. Voit pelata todenmukaisesti maailman parhaimmilla kentillä.

TrackMan golfsimulaattorikilpailuja järjestetään talven aikana Kaarinassa.

Uudistetussa Trackman-simulaattorissa näet myös tuulen visuaalisesti.

GOLFHALLIN AJANVARAUS

Tehtyäsi varauksen järjestelmässä https://nettiaika.fi/TPGAGolfhalli, voit suorittaa heti maksun seuraavilla maksutavoilla: MobilePay:n numero on 91449 TPGA golfhalli, SmartumPay:llä ja Siirto maksuna yritys on Golf & Salud sekä pankin verkkomaksuna tilille Golf & Salud Oy tilille FI7411403000446438. Uutena vaihtoehtona on myös ePassi, joka löytyy nimellä Golfhalli Golfsimulaattori Trackman. ePassi-tunnus on 78337.

Golfhalli TPGA hinnasto:

Lyöntipaikkojen 1 ja 2 kertamaksu 1 tunti on 15€. Kausikortti on 325€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa. tai 24 kertaa silloin kun itsellesi sopii).

Lyöntipaikan 3 kertamaksu 1 tunti on 24€. Kausikortti on 499€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa. tai 24 kertaa silloin kun itsellesi sopii). Lyöntipaikan 3 lyöntialueen leveys on 4,5 m., jossa pystyy harjoittelemaan kaksi pelaajaa samaan aikaan.

Kaikkien lyöntipaikkojen rajaton käyttö huhtikuun 2021 loppuun asti. Kausikortti on 650€. Saat harjoitella viikon aikana niin paljon kuin haluat. Paikkavarauksen ehtona on, että varaat paikan enintään 2 tuntia aikaisemmin. Mikäli harjoitustunteja on alle 48, niin hyvitämme erotuksen opetuksena tai simulaattori pelaamisella huhtikuun aikana voimassa olevan hinnaston mukaan.

Trackman-simulaattorin kertamaksu 1 tunti on 40€ enintään 4 hlöä. Kausikortti on 840€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa. tai 24 kertaa silloin kun itsellesi sopii).

Koko hallin käyttö ilman simulaattoria kertamaksu 1 tunti on 49€ (max. 8 hlöä). Kausikortti on 990€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa. tai 24 kertaa silloin kun itsellesi sopii).

Koko hallin käyttö sisältäen Trackman-simulaattorin 1 tunti on 70€. Kausikortti on 1460€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa. tai 24 kertaa silloin kun itsellesi sopii).

Bägivuokra 5€

https://trackmangolf.com/products/trackman-4

https://www.facebook.com/TMGolfTour/

Voit pelata useita kenttiä kuten St. Andrews Links Old and New Courses, St. Andrews Links Jubilee and Castle courses, PGA National, Royal Birkdale, Muirfield ja paljon muita kenttiä. Voit pelata kaikissa sisähalleissa, joissa etäisyys on yli 4 m. Näet myös tärkeät Trackman arvot. www.trackmangolf.com