Trackman Golfsimulaattoreiden varaussivun osoite: 

https://slotti.fi/booking/trackmangolfsimulaattori/

TPGA Golfhalli Google kartassa

TPGA Golfhalli
TPGA Golfhalli

Haluatko pelata talvellakin aidon tuntuisissa olosuhteissa?

Trackman Golfsimulaattori sijaitsee Kaarinassa (Turun keskustasta autolla 10 min). Golfhallissa on kaksi Trackman-simulaattoria ja puttigriini. Golfhallissa voi pelata 8 pelaajaa samaan aikaan ja voi järjestää vaikka oman kisan. Tila on 7 m. korkea, viihtyisä, lämmin ja avara. Golfhallissa on myös Pro Shop ja mailojen custom fit -palvelu. Seurat tai ryhmät voivat varata hallin kokonaan myös omaan käyttöön (max. 10 hlöä). Osoite: Piispanristintie 20, 1b, Kaarina

Voit liittyä TPGA Golfin jäseneksi ja saat useita jäsenetuja https://tpgagolf.myclub.fi

Tiedustelut ja lahjakortit: puh. 0400227246 tai karibakkergolf@gmail.com

Trackman 4-lyöntitutka on markkinoiden tarkin ja paras laitteen kaksoistutkan ja sen ominaisuuksien ansiosta. Voit harjoitella millä tahansa Trackman-simulaattorin kentillä tai monipuolisella rangella useammalle griinille tai draiverilla pelinomaisiin kohteisiin. Lyöntitutka analysoi tarkasti puttaamista, jonka ansiosta saat parannettua puttia myös talvella.

Trackman Golfsimulaattorissa pääset nauttimaan pelaamisesta maailman huippukentillä (yli 250 kenttää). Trackman Golfsimulaattorin grafiikka on aidon tuntuinen ja pelatessa huomaat pallon toimivan samalla tavalla kuin kesällä. Syvästä raffista pallo ei lennä niin pitkälle kuin väylältä ja puuhun osuessaan pallo käyttäytyy luonnollisesti. Korkeuserot, maaston kallistukset ja griinin muodot näyttävät samalta kuin pelaisit ulkona. Osumapuhtaus, lyöntivarmuus, lyöntivalikoimat, pelitaktiikka, mailavalinnat, etäisyyksien ja pallon kaaren hallinta paranevat Trackman-simulaattorissa ja pelituntuma kehittyy myös talvella. 

Trackman-simulaattorin 10 kerran kortti 240€. Voit varata ajat aikataulusi mukaan.

Trackman-simulaattorin kultakortti. Saat kaupan päälle 100€ ilmaista bonus saldoa, jonka voit käyttää kaikkeen TPGA Golf tarjontaan. Kultakortti sopii hyvin myös lahjakortiksi. Lahjakortin saaja voi käyttää 800€ saldon silloin kuin haluaa. Trackman Golfsimulaattorissa saat 35 tuntia. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.


Trackman-simulaattori lyöntipaikalla 1. Enintään 4 pelaajaa. 30€ / tunti.

Trackman-simulaattori lyöntipaikalla 2. Enintään 4 pelaajaa. 30€ / tunti.

Koko hallin varaus sisältäen 2 Trackman-simulaattoria. 70€ / tunti.


Bägivuokra 5€

Golfhallissa on gripin vaihto palvelu. GolfPride gripit 18€ / kpl sisältää gripin vaihdon.

Maksuvaihtoehdot: MobilePay: 31838 Golf & Salud Oy tai 91449 TPGA golfhalli. Smartum toimipiste on Golf & Salud. Siirto- ja verkkomaksu: Golf & Salud Oy (FI7411403000446438). EPassi: 78337 (Golfhalli Golfsimulaattori Trackman). Verkkomaksuna ja MobilePay:llä ei tule lisämaksua. Muut vaihtoehdot 5€ käsittelymaksu.


Kilpailut

Long Drive -kilpailu

  • Kilpailumaksu 20€ (golfhallimaksua ei tule erikseen)
  • Voittajalle 60€ lahjakortti, kun osallistujia on 6-10 hlöä.
  • Voittajalle 30€ lahjakortti, kun osallistujia on 4-5 hlöä.
  • Kilpailun osanottajia tulee olla vähintään 4 hlöä.
  • Varmista ilmoittautumisen yhteydessä kisan toteutuminen.

Closest to the pin -kilpailu

  • Kilpailumaksu 20€ (golfhallimaksua ei tule erikseen)
  • Voittajalle 60€ lahjakortti, kun osallistujia on 6-10 hlöä.
  • Voittajalle 30€ lahjakortti, kun osallistujia on 4-5 hlöä.
  • Kilpailun osanottajia tulee olla vähintään 4 hlöä.
  • Varmista ilmoittautumisen yhteydessä kisan toteutuminen.

Trackman Golfsimulaattorikilpailut 1.10.2022-30.4.2023

Voit valita minkä tahansa 18-reikäisistä Trackman golfkentistä ja voit pelata niin monta kertaa kuin haluat. Palkintosummien saaminen edellyttää vähintään 5 pelikierrosta. Myös juuri golfin aloittaneet voivat osallistua kilpailuihin. Paikkavaraukseen sisältyy kilpailumaksu. Palkintosummat: nettotulos tasoituksellinen 18-r. lyöntipeli 1. 350€, 2. 200€ ja 3. 100€. Paras scratch-tulos 350€ ja tasoituksettomassa sarjassa pelataan tour venue -kenttiä. Simulaattorikilpailujen top 5:n tulokset päivitetään tällä sivulla ja https://www.facebook.com/golfhalli sivulla, joissa myös palkintojen saajat ilmoitetaan 21.4.2022. Palkinnot annetaan golftarvikkeina, simulaattori pelaamisena tai valmennuksena. Kilpailupaikat: Kaarina (piispanristintie 20) ja Espoo (Gumböle Golf).

Pelimuotona on tasoituksellinen ja tasoitukseton lyöntipeli. Talvikauden aikana pelataan 2 eri sarjaa, joissa palkitaan kolme parasta tasoituksellisessa sarjassa ja paras tasoituksettomassa sarjassa. Tasoituksellisessa sarjassa voit valita minkä kentän tahansa. Naiset pelaavat kenttiä, joiden pituus on 4400-4900 metriä. Miehet pelaavat tasoituksellisessa sarjassa kenttiä, joiden pituus on 5100-5900 metriä. Tasoituksettomassa sarjassa pelataan tour venue -kenttiä ja miehet pelaavat kenttiä, joiden pituus on yli 6100 metriä sekä naiset pelaavat kenttiä, jotka ovat noin 10% lyhyempiä kuin miesten. Jokaisen pelaajan paras tulos jää voimaan. Tulos ilmoitetaan pelin jälkeen whatsapp:lla tai sähköpostilla kilpailun järjestäjälle. Ilmoita nimesi, päivämäärä, nettotulos hcp-sarja ja bruttotulos scratch-sarja, tarkka tasoitus ja merkitsijän nimi.

Tasoituksellisen sarjan palkintojen arvo: 1. 350€, 2. 200€ ja 3. 100€

Tasoituksettoman sarjan palkinnon arvo: 1. 350€

Tasatuloksissa tulossijan paremmuuden ratkaisee pienempi tasoitus. Jos tarkatkin tasoitukset ovat kilpailijoilla samat, niin palkintosijojen palkinnot jaetaan saman tuloksen tehneiden kesken.

Voit varata simulaattoriajan kilpailun järjestäjältä. Kaksi pelaajaa ehtii pelata 18-reikää 2-2,5 tunnissa.

Peliasetukset: Puttaus on auto-fixed eli 1 putti alle 3m., 2 puttia alle 20m. ja 3 puttia yli 20m. Väylän kovuus on hard, griinin kovuus on medium ja griinin nopeus on 9 stimp.

Kilpailun järjestäjä: Kari Bakker, 0400227246, karibakkergolf@gmail.com

https://trackmangolf.com/products/trackman-4

Voit pelata useita kenttiä kuten St. Andrews Links Old and New Courses, St. Andrews Links Jubilee and Castle courses, PGA National, Royal Birkdale, Muirfield ja paljon muita kenttiä. Voit pelata kaikissa sisähalleissa, joissa etäisyys on yli 4 m. Näet myös tärkeät Trackman arvot. www.trackmangolf.com

TPGA Golfhalli
TPGA Golfhalli