Haluatko pelata talvellakin aidon tuntuisissa olosuhteissa?

TPGA Golfhalli ja Trackman-simulaattori avataan lokakuussa Kaarinaan (Turun keskustasta autolla 10 min). Simulaattorin lisäksi golfhallissa on 2 lyöntipaikkaa ja puttigriini. Tila on 7 m. korkea, viihtyisä, lämmin ja avara. Lokakuun 15. päivä mennessä kausikortin varanneet saavat 50€ edun samassa tilassa toimivaan Pro Shoppiin tai mailojen custom fit -palveluun. Seurat tai ryhmät voivat varata hallin kokonaan myös omaan käyttöön (max. 6 hlöä). Osoite: Piispanristintie 20, 1b, Kaarina

Trackman 4-lyöntitutka on markkinoiden tarkin ja paras laitteen kaksoistutkan ja sen ominaisuuksien ansiosta. Voit harjoitella monipuolisella rangella useammalle griinille tai draiverilla pelinomaisiin kohteisiin. Lyöntitutka analysoi tarkasti puttaamisen, jonka ansiosta saat parannettua puttia myös talvella. Voit pelata todenmukaisesti maailman parhaimmilla kentillä.

TrackMan golfsimulaattorikilpailuja järjestetään talven aikana Kaarinassa.

Uudistetussa Trackman-simulaattorissa näet myös tuulen visuaalisesti.

GOLFHALLIN AJANVARAUS

TPGA Golfhalli hinnasto:

Lyöntipaikkojen 1 ja 2 kertamaksu 1 tunti on 15€. Kausikortti on 325€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa.)

Lyöntipaikan 3 kertamaksu 1 tunti on 24€. Kausikortti on 499€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa.) Lyöntipaikan 3 lyöntialueen leveys on 4,5 m., jossa pystyy harjoittelemaan kaksi pelaajaa samaan aikaan.

Lyöntipaikan rajaton käyttö kaikilla lyöntipaikoilla huhtikuun 2021 loppuun asti on 650€. Saat harjoitella viikon aikana niin paljon kuin haluat. Paikkavarauksen ehtona on, että varaat paikan enintään 2 tuntia aikaisemmin. Mikäli harjoitustunteja on alle 48, niin hyvitämme erotuksen opetuksena tai simulaattori pelaamisella huhtikuun aikana voimassa olevan hinnaston mukaan.

Trackman-simulaattorin kertamaksu 1 tunti on 40€ enintään 4 hlöä. Kausikortti on 840€ (vakiovuoro 1h. viikossa 6 kk:n ajan eli 24 vkoa.)

Koko hallin varauksen kertamaksu 1 tunti on 49€ (max. 6 hlöä). 

Halutessasi saat hyvän tarjouksen halliharjoittelun, golfsimulaattorin ja valmennuksen yhteispaketista.

Bägivuokra 5€

MobilePay, SmartumPay ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä. Voit ladata sovellukset App Store:sta ja Google play:stä. MobilePay:n numero on 91449 TPGA golfhalli.

https://trackmangolf.com/products/trackman-4

https://www.facebook.com/TMGolfTour/

Voit pelata useita kenttiä kuten St. Andrews Links Old and New Courses, St. Andrews Links Jubilee and Castle courses, PGA National, Royal Birkdale, Muirfield ja paljon muita kenttiä. Voit pelata kaikissa sisähalleissa, joissa etäisyys on yli 4 m. Näet myös tärkeät Trackman arvot. www.trackmangolf.com

Video 1

Video 2

Video 3