Golf alkeiskurssi / Green Card-kurssi 79€

Golf verkkokaupasta saat ostettua golf alkeiskurssin. www.golfverkkokauppa.fi

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena. Voit muodostaa myös oman ryhmän kavereiden kanssa. Yksityistunteina green cardin suorittaminen menee normaalin tuntihinnan mukaan.

Alkeiskurssin kesto on 4 tuntia lähiopetuksessa sisältäen golfin perusteet ja peruslyöntitekniikat. Kurssiin sisältyy sähköinen materiaali sääntö- ja etikettivideoineen.

Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on 79€.

Verkkovalmennus on myös mahdollinen hintaan 69€, mikäli pelaajan taso on riittävä. Pelaaja saa tekniikkavideot käyttöönsä ja lisäksi pelaaja saa palautteet lähettämistään omista lyönneistä. Sääntö- ja etiketti asiat tehdään myös verkossa.

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain.

Kurssit pidetään kesällä Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran kentillä (Espoo Golf) ja TPGA Golfhallissa Kaarinassa. Talvella kurssit pidetään Kaarinan TPGA Golfhallissa (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina) ja Inside Golfissa Masalassa sekä Gumböle Golfin klubitalon simulaattorissa ja putti-/chippialueella.

Talvella voit pelata TrackMan golfsimulaattorissa, joka vastaa kesäolosuhteita. Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto. Sinulla on aikaa harjoitella lyöntejä koko talven ja saat paljon varmuutta peliin jo talven aikana. Hallissa on lisäksi aina sopivan lämmin ja huonot sääolosuhteet eivät vaikuta kurssin pitämiseen. Kurssit jatkuvat lokakuussa lämpimässä, viihtyisässä ja avarassa Trackman Golfsimulaattori hallissa.

Peliopetus ja lyöntiharjoittelu rangella

Peliopetus 9-reikää

Peliopetuksessa lämmitellään rangella ennen kierrosta. Pelin aikana autan kaikessa peliin liittyvissä asioissa ja kierroksen jälkeen kerron vielä tärkeimmät vinkit. Peliopetukseen 50€ sisältyy green fee ja range pallot. Tervetuloa mukaan kaiken tasoiset pelaajat. Voit sopia ajan Karin kanssa.

Pääset rangella lyömään rajattomasti palloja 1,5h. aikana ja ehdit kokeilemaan useita mailoja. 40€ / hlö.

Yhteydenotot: karibakkergolf@gmail.com tai puh. 0400227246

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

Seuraa uusien alkeiskurssien ajankohtia:

Kurssin maksutavat:

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssia ja laita viesti millä maksuvaihtoehdolla suoritus on tehty. MobilePay: 31838 Golf & Salud Oy tai 91449 TPGA golfhalli. Smartum toimipiste on Golf & Salud. Siirto- ja verkkomaksu: Golf & Salud Oy (FI7411403000446438). EPassi: 78337 (Golfhalli Golfsimulaattori Trackman). Verkkomaksuna ja MobilePay:llä ei tule lisämaksua. Muut vaihtoehdot 5€ käsittelymaksu.