TPGA Golfhallissa toimii myös pro shop ja custom fit center (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina)

Tutustu Ping mailojen ja välineiden valikoimaan www.ping.com

Saat itsellesi sopivat mailat, sillä olen tehnyt custom-fit palvelua yli 25-vuotta. Mailojen fittauksessa käytän markkinoiden tarkinta Trackman-tutkaa. Sovi tapaaminen kanssani.

Ping-merkillä on laadukkaat ja tyylikkäät golfvaatteet, joihin voit tutustua täältä: www.pingcollection.co.uk. Kysy tarjousta Ping-vaatteista.

Katso myös Golf Kirpputorin tarjoukset: https://www.facebook.com/GolfKirpputori

Puttisapluuna

Katso tästä Puttisapluunan hyödyt videolla

Uusi “Putting Stroke, correct pace and Starting On Line” -harjoitusapuväline.
– Parantaa puttiasi
– Parantaa pallon starttia ja etäisyyden hallintaa
– Parantaa lavan tähtäystä
– Parantaa lavan liikettä ja tekee siitä toistettavan
– Parantaa osumaa
– Parantaa griinin lukemista
– Parantaa pallon rullaamista

Puttisapluuna on saavuttanut suurta suosiota kaikentasoisten pelaajien keskuudessa. Ammattilaispelaajat ovat saaneet myös paljon apua heidän päivittäiseen puttiharjoitteluun. Saat palautteen jokaisesta putista ja opit starttaamaan pallon tarkasti oikeaan suuntaan ja oikealla pallon nopeudella sekä lisäksi saat toistettavan puttiliikkeen.

Hinta: 39€ + toimituskulut


Puttireikä:

Voit harjoitella puttia kätevästi matolla ja kesällä voit käyttää puttireikää erilaisissa harjoitteissa ja myös kentällä harjoituskierroksilla. Puttireikä toimii hyvin lyhyissä puteissa ja myös erinomaisesti putin etäisyysharjoittelussa.

Hinta: 1 kpl 9€, 3 kpl 25€ ja 5 kpl 39€

TUTUSTU KUNTOILUVÄLINE MALLISTOON

Tunturi-kuntolaitteet mahdollistavat kuntoilun kotona osana joka päiväistä elämää. Tutustu laajaan kuntolaitemallistoon ja valitse itsellesi sopivin kuntolaite. http://tunturifitness.fi

GOLFARIN KUNTOILUVÄLINE PAKETTI

Magic Ball. Ranteiden vahvistamiseen monipuolinen harjoitusväline. (15€) Magic Ball video

Voimakuminauha on erittäin hyödyllinen golfarin lajinomaisen liikkeen kehittämisessä. Se sopii täydellisesti jalkojen, lantion ja käsivarsien lihasten kehittämiseen sekä notkeuden parantamiseen. Erittäin joustava ja kestävä materiaali ei katkea ja säilyttää muotonsa. Light, keltainen. 2,2 cm / 7,5-20 kg. (19€)

Voimakuminauha on erittäin hyödyllinen golfarin lajinomaisen liikkeen kehittämisessä. Se sopii täydellisesti jalkojen, lantion ja käsivarsien lihasten kehittämiseen sekä notkeuden parantamiseen. Erittäin joustava ja kestävä materiaali ei katkea ja säilyttää muotonsa. Extra light, oranssi. 1,3 cm / 5-10 kg. (15€)

Heavy kuminauhasetti kahvoilla. Se on erittäin monipuolinen pienten lihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden kehittämiseen. Voit harjoitella lihaskuntoliikkeitä monipuolisesti. Kahvat mahdollistavat veto- ja työntöliikkeiden helpon suorittamisen. Pakkaus sisältää 3 erilaista mallia. (16€)

Vastuskuminauhasetti sisältää 4 laadukasta ja erivahvuista harjoituskuminauhaa. Kuminauhat mahtuvat hyvin bägiin ja niitä on helppo käyttää lämmittelyssä rangella. Sopii täydellisesti liikkuvuuden ja voiman parantamiseen, joogaan, pilatekseen sekä kuntoutukseen. Mukana mesh-kankainen säilytyspussi. Valmistettu luonnollisesta lateksista. (18€)

Jumppamatto. Erittäin tiheää vaahtomuovia. Helppo pitää puhtaana. Koko: 180 x 60 x 1,5 cm. Väri: Sininen. Sisältää kantokassin. (29€)

Hierontarulla, jossa on nystyröitä, jotka hierovat kipupisteitä ja auttavat lihaksia palautumaan. Valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta. Halkaisija: 13 cm. Pituus: 40 cm. Väri: Sininen. (35€)