Tutustu Ping mailojen ja välineiden valikoimaan www.ping.com

Saat itsellesi varmasti sopivat mailat, sillä olen tehnyt custom-fit palvelua yli 25-vuotta. Mailojen fittauksessa käytän markkinoiden tarkinta Trackman-tutkaa. Sovi tapaaminen kanssani, niin saat laadukkaat custom-fit mailat.

Ping-merkillä on laadukkaat ja tyylikkäät golfvaatteet, joihin voit tutustua täältä: www.pingcollection.co.uk. Kysy tarjousta Ping-vaatteista.

Katso myös Golf Kirpputorin tarjoukset: https://www.facebook.com/GolfKirpputori

Puttisapluuna

Katso tästä Puttisapluunan hyödyt videolla

Uusi “Putting Stroke, correct pace and Starting On Line” -harjoitusapuväline.
– Parantaa puttiasi
– Parantaa pallon starttia ja etäisyyden hallintaa
– Parantaa lavan tähtäystä
– Parantaa lavan liikettä ja tekee siitä toistettavan
– Parantaa osumaa
– Parantaa griinin lukemista
– Parantaa pallon rullaamista

Puttisapluuna on saavuttanut suurta suosiota kaikentasoisten pelaajien keskuudessa. Ammattilaispelaajat ovat saaneet myös paljon apua heidän päivittäiseen puttiharjoitteluun. Saat palautteen jokaisesta putista ja opit starttaamaan pallon tarkasti oikeaan suuntaan ja oikealla pallon nopeudella sekä lisäksi saat toistettavan puttiliikkeen.

Hinta: 39€ + toimituskulut


Puttireikä:

Voit harjoitella puttia kätevästi matolla ja kesällä voit käyttää puttireikää erilaisissa harjoitteissa ja myös kentällä harjoituskierroksilla. Puttireikä toimii hyvin lyhyissä puteissa ja myös erinomaisesti putin etäisyysharjoittelussa.

Hinta: 1 kpl 9€, 3 kpl 25€ ja 5 kpl 39€

TUTUSTU KUNTOILUVÄLINE MALLISTOON

Tunturi-kuntolaitteet mahdollistavat kuntoilun kotona osana joka päiväistä elämää. Tutustu laajaan kuntolaitemallistoon ja valitse itsellesi sopivin kuntolaite. http://tunturifitness.fi

GOLFARIN KUNTOILUVÄLINE PAKETTI

Magic Ball. Ranteiden vahvistamiseen monipuolinen harjoitusväline. (15€) Magic Ball video

Voimakuminauha on erittäin hyödyllinen golfarin lajinomaisen liikkeen kehittämisessä. Se sopii täydellisesti jalkojen, lantion ja käsivarsien lihasten kehittämiseen sekä notkeuden parantamiseen. Erittäin joustava ja kestävä materiaali ei katkea ja säilyttää muotonsa. Light, keltainen. 2,2 cm / 7,5-20 kg. (19€)

Voimakuminauha on erittäin hyödyllinen golfarin lajinomaisen liikkeen kehittämisessä. Se sopii täydellisesti jalkojen, lantion ja käsivarsien lihasten kehittämiseen sekä notkeuden parantamiseen. Erittäin joustava ja kestävä materiaali ei katkea ja säilyttää muotonsa. Extra light, oranssi. 1,3 cm / 5-10 kg. (15€)

Heavy kuminauhasetti kahvoilla. Se on erittäin monipuolinen pienten lihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden kehittämiseen. Voit harjoitella lihaskuntoliikkeitä monipuolisesti. Kahvat mahdollistavat veto- ja työntöliikkeiden helpon suorittamisen. Pakkaus sisältää 3 erilaista mallia. (16€)

Vastuskuminauhasetti sisältää 4 laadukasta ja erivahvuista harjoituskuminauhaa. Kuminauhat mahtuvat hyvin bägiin ja niitä on helppo käyttää lämmittelyssä rangella. Sopii täydellisesti liikkuvuuden ja voiman parantamiseen, joogaan, pilatekseen sekä kuntoutukseen. Mukana mesh-kankainen säilytyspussi. Valmistettu luonnollisesta lateksista. (18€)

Jumppamatto. Erittäin tiheää vaahtomuovia. Helppo pitää puhtaana. Koko: 180 x 60 x 1,5 cm. Väri: Sininen. Sisältää kantokassin. (29€)

Hierontarulla, jossa on nystyröitä, jotka hierovat kipupisteitä ja auttavat lihaksia palautumaan. Valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta. Halkaisija: 13 cm. Pituus: 40 cm. Väri: Sininen. (35€)

KUNTOILUVÄLINEET

Tuntuuko siltä, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa osallistua ohjatuille jumppatunneille tai käydä säännöllisesti kuntosalilla? Onneksi treenin voi tehdä myös kuntoiluvälineillä aikaan tai paikkaan katsomatta silloin, kun se parhaiten sinulle sopii. Kuntoiluvälinevalikoimastamme löydät muun muassa hierontarullat, vastuskuminauhat, jumppapallot- ja matot, kahvakuulat, käsipainot, hyppynarut, kuntopallot, kehon lisäpainot ja crosstraining-välineet sekä laajan valikoiman uintivälineitä. Treenaamisen voi aloittaa jo muutamalla kuntoiluvälineellä, jotka eivät vie paljon säilytystilaa. Hyvä jumppamatto lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoituksiin. Aerobisen harjoittelun saa tehtyä vaikkapa hyppynarulla. Erinomainen keksintö on kahvakuula, jolla saa treenattua lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja voimaa. Jopa rantalomareissullakin voi treenata ottamalla mukaan vastuskuminauhan, jolla saa tehtyä treenin niin jalka- kuin käsilihaksille. Kuntoiluvälineiden lisäksi valikoimaan kuuluu Tunturi-kuntolaitteita koti- ja yhteisökäyttöön.

Käynnistä laadukkailla ja edullisilla tuotteilla oman kunnon parantaminen! Saat hyvän tarjouksen kaikista tuotteista.

Tuotteet on mahdollista saada myös osamaksulla.

LÖYDÄ SYKEMITTARI, GPS-URHEILUKELLO TAI AKTIIVISUUSMITTARI

Sykemittari aktiiviselle urheilijalle tai huomaamaton aktiivisuusranneke kannustamaan ranteeseen? Polarin sykemittarit, urheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Tuotevalikoimamme on rakennettu niin, että jokaiseen tarpeeseen löytyy laadukas mittari olipa etsinnässäsi GPS-sykemittari, juoksukello, fitnessmittari, aktiivisuusmittari tai pyöräilytietokone. Kaikki rannelaitteemme mittaavat päivittäistä aktiivisuutta, kalorien kulutusta, askeleita ja unta. Tämän lisäksi niissä on vaihdellen sisäänrakennettu GPS, rannesykkeen mittaus ja muita edistyksellisiä harjoitusominaisuuksia. Laita Polarin tuotteet vertailuun ja löydä juuri sinun tarpeisiisi paras sykemittari.

Aktiivisuusrannekkeet alkaen 59€ ja urheilukellot / fitnessmittarit alkaen 89€
Kysy tarjousta: karibakkergolf@gmail.com
Polar tuotevalikoima www.polar.com