PGA Teaching Professional

Kari Bakker
mobil: +358 400 227246  email: karibakkergolf@gmail.com

Kari on ollut PGA:n jäsen vuodesta 1994. Valmennusura alkoi Sea Golf Rönnäsistä, josta hänet pyydettiin Kymen Golfiin. Hän oli poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana vuosina 1996-1999, jona aikana nuorten maajoukkue saavutti EM-pronssia Uppsalassa. Espoon Golfseurassa hän oli vuosina 1997-2001. Espanjan pelimatkoja oli pääosin Costa del Solilla ja Alicanten suunnalla vuoteen 2008 asti. Kari valmensi talvisin Espanjan Aurinkorannikolla useita vuosia, josta hän siirtyi valmentamaan Hollantiin Lochemse Golf Club:iin (2008-2011). Kari on saanut innostavalla valmennuksella seuroihin paljon uusia jäseniä ja nostanut eritasoisten pelaajien taitotasoa.
Trackman tutkalaitetta Kari on käyttänyt vuodesta 2011 alkaen ja hän on suorittanut Trackman Master -tutkinnon, jonka avulla hän on päässyt nopeammin valmennettavien kanssa parempiin tuloksiin.

Erityisosaaminen:

  • Eritasoisten ja eri-ikäisten pelaajien valmennus laajan valmennuskokemuksen ansiosta.
  • Trackman-tutkalaitteen hyödyntäminen valmennuksessa ja mailojen fittauksessa.
  • Pelaajan yksilöllisten vahvuuksien hyödyntäminen eri lyöntitekniikoissa ja myös kentällä pelissä.
  • Saada pelaajalle tavan lyödä palloa kehon rajoituksista huolimatta.
  • Saada pelaaja onnistumaan nopeasti halutunlaisessa lyönnissä.
  • Saada positiivinen, innostava ja luottavainen valmennushetki.

Häneltä saa valmennusta Espoo Golfakatemian Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran -kentillä sekä TPGA Golfhallissa Kaarinassa. Talvella valmennusta saa Gumböle Golfin simulaattorissa ja lähipelialueella sekä TPGA Golfhallissa.

 

 

 

PGA Playing Professional

Teemu Bakker
email: teemubakker@gmail.com