GOLF VERKKOKAUPPAAN

Golfvalmennus, Online golfvalmennus, swing speed -harjoittelu, lahjakortti Trackman simulaattoriin, lahjakortti valmennukseen, golf alkeiskurssit, golf tekniikkavideot, golf fysiikkavideot, Golftarvikkeet, golfmailat, golfbägit, Ping mailat, katso jäsenedut.

aloittelijan golfsetti, golf verkkovalmennus,

TPGA Golfhallissa toimii myös pro shop ja custom fit center (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina)

Tutustu Ping mailojen ja välineiden valikoimaan www.ping.com

Saat itsellesi sopivat mailat. Olen tehnyt custom-fit palvelua yli 25-vuotta. Mailojen fittauksessa käytän markkinoiden tarkinta Trackman-tutkaa. Sovi tapaaminen kanssani.

Ping-merkillä on laadukkaat ja tyylikkäät golfvaatteet, joihin voit tutustua täältä: www.pingcollection.co.uk. Kysy tarjousta Ping-vaatteista.

Puttisapluuna

Katso tästä Puttisapluunan hyödyt videolla

Uusi ”Putting Stroke, correct pace and Starting On Line” -harjoitusapuväline.
– Parantaa puttiasi
– Parantaa pallon starttia ja etäisyyden hallintaa
– Parantaa lavan tähtäystä
– Parantaa lavan liikettä ja tekee siitä toistettavan
– Parantaa osumaa
– Parantaa griinin lukemista
– Parantaa pallon rullaamista

Puttisapluuna on saavuttanut suurta suosiota kaikentasoisten pelaajien keskuudessa. Ammattilaispelaajat ovat saaneet myös paljon apua heidän päivittäiseen puttiharjoitteluun. Saat palautteen jokaisesta putista ja opit starttaamaan pallon tarkasti oikeaan suuntaan ja oikealla pallon nopeudella sekä lisäksi saat toistettavan puttiliikkeen.

Hinta: 29€ + toimituskulut


Puttireikä:

Voit harjoitella puttia kätevästi matolla ja kesällä voit käyttää puttireikää erilaisissa harjoitteissa ja myös kentällä harjoituskierroksilla. Puttireikä toimii hyvin lyhyissä puteissa ja myös erinomaisesti putin etäisyysharjoittelussa.

Hinta: 1 kpl 9€, 3 kpl 24€ ja 5 kpl 30€