Alkeiskurssi / Green Card-kurssi 90€

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Talvella voit pelata myös TrackMan-golfsimulaattorissa, joka vastaa kesäolosuhteita. Talvella maksetaan alkeiskurssin lisäksi hallimaksu 25€, joka sisältää neljän tunnin harjoittelun hallissa. Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto, sillä sinulla on aikaa harjoitella lyöntejä koko talven ja saat paljon varmuutta peliin jo talven aikana. Hallissa on lisäksi aina sopivan lämmin ja huonot sääolosuhteet eivät vaikuta kurssin pitämiseen.

Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena.

Kurssi sisältää golfin perusteet, peruslyöntitekniikat, säännöt, etiketin, green cardin ja kaiken tarvittavan oppimateriaalin. Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on aikuisille 90€ ja alle 18-vuotiaille 70€.
Kaikki alkeiskurssin suorittaneet saavat 50€ arvoisen alennuksen mailasetistä.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä.

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain.

Kurssit pidetään kesällä Gumböle Golf -kentällä (Espoo Golf) ja Hirvensalon Golf -kentällä (Turku). Talvella kurssit pidetään Planmeca Golf Areenalla (Helsinki, Vuosaari) ja Jarkko Nieminen Areenalla (Turku).

Yhteydenotot: karibakkergolf@gmail.com tai puh. 0400-227246.

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

Seuraa uusien alkeiskurssien ajankohtia:

Voit ilmoittautua alkeiskurssille tällä lomakkeella, joka on myös yhteystietolomake golfliiton pelaajarekisteriä varten.