Golf alkeiskurssi / Green Card-kurssi 89€ aikuiset ja 69€ juniorit. Green Card Verkossa 69€

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena. Voit muodostaa myös oman alkeiskurssiryhmän kavereiden kanssa. Voit suorittaa myös Green Card Verkossa -kurssin, jolloin saat kaiken materiaalin sähköisesti kuten sääntö- ja etikettiasiat, golf tekniikkavideot, kentällä pelaamisen asiat ja tasoitukseen liittyvät asiat. Valmentaja on taskussasi puhelimen avulla ja saat pienellä lisämaksulla niin paljon valmennusta kuin tarvitset golfvalmennus aplikaation avulla. Green Card Verkossa -kurssin hinta on 69€.

Kurssi sisältää golfin perusteet, peruslyöntitekniikat, säännöt, etiketin, green cardin ja kaiken tarvittavan oppimateriaalin. Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on aikuisille 89€ ja alle 18-vuotiaille 69€.
Kaikki alkeiskurssin suorittaneet saavat 50€ arvoisen alennuksen mailasetistä sekä golftekniikka ja -fysiikkavideot ilmaiseksi käyttöön vuodeksi.

MobilePay, SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi käyvät myös maksuvälineenä. Voit ladata sovellukset App Store:sta ja Google play:stä. MobilePay:n numero on 20663 TPGA Golf School (Espoo Golf) ja 91449 TPGA golfhalli. SmartumPay- ja Siirto -maksuna yritys on Golf & Salud sekä pankin verkkomaksuna Golf & Salud Oy tilille FI7411403000446438. Uutena vaihtoehtona on myös ePassi, joka löytyy nimellä Golfhalli Golfsimulaattori Trackman. ePassi-tunnus on 78337.

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain.

Kurssit pidetään kesällä Gumböle Golf ja Espoon Golfseuran kentillä (Espoo Golf) ja TPGA Golfhallissa Kaarinassa. Talvella kurssit pidetään Kaarinan TPGA Golfhallissa (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina) ja Gumböle Golf klubitalon simulaattorissa ja putti-/chippialueella.

Talvella voit pelata myös TrackMan-golfsimulaattorissa, joka vastaa kesäolosuhteita. Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto, sillä sinulla on aikaa harjoitella lyöntejä koko talven ja saat paljon varmuutta peliin jo talven aikana. Hallissa on lisäksi aina sopivan lämmin ja huonot sääolosuhteet eivät vaikuta kurssin pitämiseen. Kurssit jatkuvat lokakuussa lämpimässä, viihtyisässä ja avarassa Golfsimulaattori Trackman golfhallissa. Lyöntipaikassa on myös oma wc.

Break hcp 45 

Alkeiskurssin suorittaneille tarkoitetulla kurssilla opitaan eri lyöntien tärkeimmät tekniikka asiat. Opit käyttämään eri lyöntejä kentällä tarkoituksenmukaisesti. Kurssi antaa hyvän pohjan lyöntien toistettavuuteen ja pelin parantamiseen kentällä. Kurssi antaa eväät päästä tasoitukseen 45. Voit halutessasi mennä suoraan green card -kurssilta myös Break hcp 30 -kurssille. Kurssille voi osallistua myös useamman kerran, jos haluat treenata samantasoisten pelaajien kanssa.

  • Kurssilla 1 hlö. kesto 2h. Kurssin hinta 135€
  • Kurssilla 2 hlöä. kesto 2h. Kurssin hinta 80€
  • Kurssilla 3-4 hlöä. kesto 3h. Kurssin hinta 89€
  • Kurssimaksuun sisältyy golfhallimaksu, pallot ja mailat kurssin aikana.


Yhteydenotot: karibakkergolf@gmail.com tai puh. 0400-227246.

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

Seuraa uusien alkeiskurssien ajankohtia:

Voit ilmoittautua alkeiskurssille lähettämällä yhteystiedot sähköpostiin karibakkergolf@gmail.com golfliiton pelaajarekisteriä varten:

Nimi (etu- ja sukunimi):

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Katuosoite (myös postinumero ja kaupunki):

Syntymäaika:

Kurssin ajankohta (pvm. ja kellon aika) ja paikka:

Onko sinulla omat mailat ja kummalta puolelta pelaat mieluummin? Mikä on suunnilleen pituutesi? Näin osaan varata tarvittaessa sopivat mailat kurssilaiselle:

Muuta ilmoitettavaa: