Golf alkeiskurssi / Green Card-kurssi 79€

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena. Voit muodostaa myös oman ryhmän kavereiden kanssa.

Alkeiskurssin kesto on 4 tuntia lähiopetuksessa sisältäen golfin perusteet ja peruslyöntitekniikat. Kurssiin sisältyy sähköinen materiaali sääntö- ja etikettivideoineen sekä saat ilmaiseksi käyttöösi golftekniikka ja golf fysiikka videot.

Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on 79€.

Verkkovalmennus on myös mahdollinen hintaan 69€, mikäli pelaajan taso on riittävä. Pelaaja saa tekniikkavideot käyttöönsä ja lisäksi pelaaja saa palautteet lähettämistään omista lyönneistä. Sääntö- ja etiketti asiat tehdään myös verkossa.

Kaikki alkeiskurssin suorittaneet saavat 50€ arvoisen alennuksen aloittelijoiden mailasetistä. Saat kaikki Nordica Golf (www.nordicagolf.fi) tuotteet kauttamme edullisemmin. Tutustu Nordica Golfin tuotteisiin ja tee tilaus kauttamme. Näin saat tuotteet vieläkin halvemmalla.

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain.

Kurssit pidetään kesällä Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran kentillä (Espoo Golfakatemia) ja TPGA Golfhallissa Kaarinassa. Talvella kurssit pidetään Kaarinan TPGA Golfhallissa (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina) ja Gumböle Golfin klubitalon simulaattorissa ja putti-/chippialueella.

Talvella voit pelata TrackMan golfsimulaattorissa, joka vastaa kesäolosuhteita. Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto. Sinulla on aikaa harjoitella lyöntejä koko talven ja saat paljon varmuutta peliin jo talven aikana. Hallissa on lisäksi aina sopivan lämmin ja huonot sääolosuhteet eivät vaikuta kurssin pitämiseen. Kurssit jatkuvat lokakuussa lämpimässä, viihtyisässä ja avarassa Trackman Golfsimulaattori hallissa.

Break hcp 45 

Alkeiskurssin suorittaneille tarkoitetulla kurssilla opitaan eri lyöntien tärkeimmät tekniikka asiat. Opit käyttämään eri lyöntejä kentällä tarkoituksenmukaisesti. Kurssi antaa hyvän pohjan lyöntien toistettavuuteen ja pelin parantamiseen kentällä. Kurssi antaa eväät päästä tasoitukseen 45. Voit halutessasi mennä suoraan green card -kurssilta myös Break hcp 30 -kurssille. Kurssille voi osallistua myös useamman kerran, jos haluat treenata samantasoisten pelaajien kanssa.

  • Kurssilla 1 hlö. kesto 2h. Kurssin hinta 135€/hlö
  • Kurssilla 2 hlöä. kesto 2h. Kurssin hinta 80€/hlö
  • Kurssilla 3-4 hlöä. kesto 3h. Kurssin hinta 89€/hlö
  • Kurssimaksuun sisältyy golfhallimaksu, pallot ja mailat kurssin aikana.


Yhteydenotot: karibakkergolf@gmail.com tai puh. 0400-227246.

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

Seuraa uusien alkeiskurssien ajankohtia:

Voit ilmoittautua alkeiskurssille lähettämällä yhteystiedot sähköpostiin karibakkergolf@gmail.com:

Nimi (etu- ja sukunimi):

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Postinumero:

Syntymäaika:

Kurssin ajankohta (pvm. ja kellon aika) ja paikka:

Onko sinulla omat mailat ja kummalta puolelta pelaat mieluummin? Mikä on suunnilleen pituutesi? Näin osaan varata tarvittaessa sopivat mailat kurssilaiselle:

Muuta ilmoitettavaa:

Kurssin maksutavat:

MobilePay, SmartumPay ja ePassi käyvät myös maksuvälineenä. MobilePay:n numero on 31838 Golf & Salud Oy tai 91449 TPGA golfhalli, SmartumPay:llä ja Siirto maksuna yritys on Golf & Salud sekä pankin verkkomaksuna tilille Golf & Salud Oy tilille FI7411403000446438. EPassin tunnus on 78337, joka löytyy nimellä Golfhalli Golfsimulaattori Trackman. Verkkomaksuna suoraan tilille ja MobilePay maksuna ei tule lisämaksua, mutta kaikissa muissa maksun vaihtoehdoissa tulee lisäksi 5€:n käsittelymaksu.