Golf alkeiskurssi / Green Card-kurssi 89€ aikuiset ja 69€ juniorit. Green Card Verkossa 69€

Alkeiskurssilla opit lajin perusteet ja pääset aloittamaan mukavan harrastuksen.

Voit valita alkeiskurssin suorittamisen yksityis- tai ryhmäopetuksena. Voit muodostaa myös oman alkeiskurssiryhmän kavereiden kanssa. Voit suorittaa myös Green Card Verkossa -kurssin, jolloin saat kaiken materiaalin sähköisesti kuten sääntö- ja etikettiasiat, golf tekniikkavideot, kentällä pelaamisen asiat ja tasoitukseen liittyvät asiat. Valmentaja on taskussasi puhelimen avulla ja saat pienellä lisämaksulla niin paljon valmennusta kuin tarvitset golfvalmennus aplikaation avulla. Green Card Verkossa -kurssin hinta on 69€.

Kurssi sisältää golfin perusteet, peruslyöntitekniikat, säännöt, etiketin, green cardin ja kaiken tarvittavan oppimateriaalin. Kurssin aikana on käytössä mailat, pallot ja harjoitusalueet. Kurssin hinta on aikuisille 89€ ja alle 18-vuotiaille 69€.
Kaikki alkeiskurssin suorittaneet saavat 50€ arvoisen alennuksen mailasetistä sekä golftekniikka ja -fysiikkavideot ilmaiseksi käyttöön vuodeksi.

MobilePay, SmartumPay ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä. Voit ladata sovellukset App Store:sta ja Google play:stä. MobilePay:n numero on 91449 TPGA golfhalli, 36457 TPGA Golf School (Hirvensalon Golf) ja numero 20663 TPGA Golf School (Gumböle Golf).

Alkeiskursseja pyritään järjestämään useana päivänä viikoittain.

Kurssit pidetään kesällä Gumböle Golf -kentällä (Espoo Golf) ja Hirvensalon Golf -kentällä (Turku). Talvella kurssit pidetään Kaarinan uudessa Golfsimulaattori Trackman sisälyöntihallissa (Piispanristintie 20, 1b, Kaarina) ja Planmeca Golf Areenalla (Helsinki, Vuosaari).

Talvella voit pelata myös TrackMan-golfsimulaattorissa, joka vastaa kesäolosuhteita. Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto, sillä sinulla on aikaa harjoitella lyöntejä koko talven ja saat paljon varmuutta peliin jo talven aikana. Hallissa on lisäksi aina sopivan lämmin ja huonot sääolosuhteet eivät vaikuta kurssin pitämiseen. Kurssit jatkuvat lokakuussa lämpimässä, viihtyisässä ja avarassa Golfsimulaattori Trackman hallissa. Lyöntipaikassa on myös oma wc.

Yhteydenotot: karibakkergolf@gmail.com tai puh. 0400-227246.

Ilmoittaudu ajoissa kurssille, niin varmistat paikan!

Seuraa uusien alkeiskurssien ajankohtia:

Voit ilmoittautua alkeiskurssille lähettämällä yhteystiedot sähköpostiin karibakkergolf@gmail.com golfliiton pelaajarekisteriä varten:

Nimi (etu- ja sukunimi):

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Katuosoite (myös postinumero ja kaupunki):

Syntymäaika:

Kurssin ajankohta (pvm. ja kellon aika) ja paikka:

Onko sinulla omat mailat ja kummalta puolelta pelaat mieluummin? Mikä on suunnilleen pituutesi? Näin osaan varata tarvittaessa sopivat mailat kurssilaiselle:

Muuta ilmoitettavaa: